sobota 29. júna 2013

.. a som tu!

Asi milión sekúnd trvalo, kým som sa (nie odhodlala), ale prinútila založiť si blog. Najradšej by som bola keby sa mi myšlienky dali hodiť na usb a potom rovno sem... Ešte to nie je možné a preto chcem, nie musím, písať tento blog ;-)


Začiatky sú vždy rozpačité, takže ten môj nemôže byť výnimkou. Ale neskôr sa budem na tomto príspevku určite smiať. Najradšej by som sem napísala všetko čo sa mi kedy prihodilo vo svete, ale budem písať aktuálne a možno niekedy neskôr sem prihodím zopár memoárových príspevkov.

Historické okienko:

... bla bla narodila som, bla bla základná škola - v malinkej, čarokrásnej dedinke v náruči stredného Slovenska, Jastrabá, bla bla bla stredná škola - ako každá, stred sveta bol v našej triede a jasné, že sme boli riadne "dospelí a svetaznalí", bla bla bla vysoká škola - až do vyhadzovu to bola jedna veľká párty, potom moja obmedzená hlúposť konečne odumrela a bla bla bla úspešne som ju ukončila... A potom? Potom sa začalo to, čomu by som nikdy v živote neverila.. Kufor, ruksak, spacák a hor sa do sveta!

Všetko sa začalo na Malte, kde som sa ocitla so základnou znalosťou základných anglických slov. Neskôr keď som to chcela zmeniť, som sa ocitla v Škótsku, kde som sa, ako každý slovan, naučila poľsky a trošičku bulharsky. Potom prišla päť mesačná pauza na Slovensku a ak ste vydržali až sem, tak teraz to príde! Aktuálne som v Kanade, niekde v horách, 100 km od Montrealu. Pracujem v kuchyni, v židovskom detskom tábore a konečne končím môj uvítací príspevok :-)

Dúfam, že čoskoro sem pribudnú ďalšie, len ich musím prepísať zo zošita.

Ďakujem za prečítanie a prajem vám slnko v duši ;-)